Dogwatch: Alege gardurile invizibile pentru prietenul tău blănos

favorite Vizualizari: 187
Dogwatch: Alege gardurile invizibile pentru prietenul tău blănos

Ești în căutarea unui gard invizibil pentru a-i oferi câinelui libertatea de a explora în siguranță curtea? Probabil ai auzit de mai multe branduri care oferă soluții similare, dar cum poți fi sigur că faci alegerea potrivită pentru prietenul tău blănos?

Noi credem că un gard invizibil ar trebui să fie mai mult decât o simplă barieră. De aceea, am dezvoltat un sistem superior care pune accentul pe siguranță, eficiență și confort atât pentru tine, cât și pentru câinele tău.

Baterii mai puține, o planetă mai verde:

  • Cu Dogwatch, o singură baterie durează până la 2 ani, spre deosebire de alte branduri care necesită înlocuirea bateriilor la 3-4 luni. Asta înseamnă mai puține deșeuri electronice și o economie semnificativă pentru tine.
  • Schimbarea bateriei este simplă și rapidă, o poți face chiar tu, fără a fi necesară intervenția unui service.

Corecție precisă și la momentul potrivit:

  • Sistemul Dogwatch se bazează pe distanță, nu pe timp. Asta înseamnă că avertizarea sonoră și corecția sunt separate. Câinele va primi o corecție doar dacă continuă să se îndepărteze din zona delimitată, după avertismentul sonor.
  • Spre deosebire de sistemele bazate pe timp, care pot corecta câinele chiar dacă se retrage din zona interzisă, Dogwatch oferă o corecție mai precisă și mai eficientă.

Tehnologie de ultimă generație:

  • Toate sistemele Dogwatch sunt digitale, oferind o performanță fiabilă și o rază de acțiune extinsă.
  • Dogwatch este singura companie care utilizează tehnologia brevetată FM SafeLink Digital FM, asigurând o semnalizare clară și fără interferențe.

Control personalizat:

  • Deși alte branduri oferă până la 16 niveluri de corecție, Dogwatch pune la dispoziție 20 de niveluri, oferindu-ți o flexibilitate mai mare în adaptarea sistemului la nevoile specifice ale câinelui tău.
  • Majoritatea câinilor pot fi antrenați și controlați cu ușurință la un nivel de corecție scăzut.

Siguranță sporită:

  • Spre deosebire de alte sisteme, Dogwatch oferă protecție împotriva fulgerelor internă și externă ca o caracteristică standard.
  • Alarma de monitorizare a buclei te va alerta imediat în caz de interferențe, asigurând funcționarea impecabilă a sistemului.

 

Investiția într-un gard invizibil Dogwatch nu este doar o investiție în siguranța câinelui tău, ci și o investiție în liniștea ta sufletească și în confortul vostru amândurora. 

Alege accesoriile Dogwatch și oferă-i patrupedului tău libertatea de a explora în siguranță curtea. Cu siguranță îți va mulțumi pentru asta! 

 

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie